feestdagen
| 10:56 | Arjan Olsthoorn

Fijne feestdagen!

Beste Truckstar-lezer,

Het valt lastig te ontkennen, 2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Ook de Truckstar-redactie moest de nodige noodsprongen maken om iedere editie bij jullie op de mat te krijgen. Helaas ging het 40e Truckstar Festival niet door, maar gelukkig hebben we de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland, al was het in een aangepaste vorm, wel door kunnen laten gaan.

Voor jou stond de wereld ook op zijn kop. Van ‘helden’ veranderden chauffeurs in lastpakken voor wie toiletten verboden gebied zijn en die gezellig de hele dag inclusief maaltijd in de cabine mogen bivakkeren. Het kan verkeren in het leven. Laten we maar snel met een positieve blik kijken naar wat aankomend jaar ons zal brengen.

Als abonnee ontvang je in 2021, zoals je gewend bent, 13 edities op de mat, aangevuld met de Supertruck Special en de Zwaar- & Speciaal Transport Special. Als vanouds verschijnt het Fotojaarboek eind april in de winkel. Vergeet niet een foto van je auto in te sturen, want zonder jouw vrachtwagen is het boek natuurlijk niet compleet!

De inschrijvingen voor het aankomende Truckstar Festival zijn inmiddels van start gegaan. Momenteel zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen want we gaan ervan uit dat het Festival doorgaat. Weten wij dat zeker? Nee, helaas kunnen wij niet garanderen dat het Festival op 24 & 25 juli 2021 daadwerkelijk doorgang zal vinden. Vanzelfsprekend volgen wij net als jullie alle ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. In april/mei zullen wij een besluit moeten nemen. Via onze nieuwsbrieven, de website, onze social mediakanalen en je vertrouwde magazine houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voor 2021 wensen wij jullie veel veilige kilometers toe. Maak er een mooi jaar van. Wellicht zien we elkaar op een evenement of anders langs de weg tijdens de Truckstar-stickeractie.

Over veilige kilometers gesproken: de Truckstar-verzekeringen is nieuw leven ingeblazen. Neem eens een kijkje op Truckstar.nl/verzekeringen en voer een premieberekening uit. De kans is groot dat je een stuk voordeliger uit bent dan bij je huidige (auto)verzekeraar en dat is toch een goede start van het nieuwe jaar. In de komende maanden zul je ook andere verzekeringen kunnen afsluiten. Ook voor je ondernemingsverzekeringen kun je dan bij Truckstar terecht.

Tot slot willen we jullie ook bedanken. Het is fijn dat we een hechte groep lezers hebben, daar doen wij het immers allemaal voor. Exclusief voor abonnees vind je bij Truckstar editie 1, als blijk van waardering en als afsluiting van ons jubileumjaar, een Truckstar-geurhanger. Hang hem in je cabine en rij fris het nieuwe jaar in!

Namens alle medewerkers wensen wij jou fijne feestdagen en een goed & gezond 2021!

Met vriendelijke groet,

Het Truckstar-team

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie