| 17:40 | Robert Servaas

Farm Trans neemt alle transportactiviteiten van Bart’s Logistics over

Aardappelhandelaar en fritesproducent ‘Bart’s Potato Company’ draagt vanaf april dit jaar alle wegtransport gerelateerde activiteiten over aan Farm Trans. Met het uitbesteden van het transport legt BPC de volledige focus op groei in de aardappelverwerking.

Het is geen toeval dat de twee familiebedrijven de krachten bundelen. Beide bedrijven beschikken over agrarische roots, jarenlange ervaring binnen de sector en streven naar innovatie zonder de authenticiteit te schaden. BPC verzorgde in het verleden haar eigen vervoer via Bart’s Logistics. Met de uitbreiding van de diensten, waaronder aardappelverwerking, hebben zij gekozen om het transport over te dragen aan een full service transportbedrijf. Farm Trans biedt als transportspecialist het volledige pakket aan bulk en geconditioneerde logistieke diensten aan, waardoor BPC volledig wordt ontzorgd voor zowel inkomend als uitgaand transport.

Met een uitgebreid aanbod aan diensten in Europa is Farm Trans al sterk vertegenwoordigd in de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oost Europa. Door de toevoeging van deze activiteiten, werknemers en materieel wordt de dekkingsgraad opnieuw vergroot. Met de overname vergroot Farm Trans het vervoerd volume met ruim 300.000 ton op jaarbasis. Met de oprichting van een onderneming in België versterkt Farm Trans haar positie als full service transportbedrijf.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie