Facebookactie: Machtig Nieuw Truckjaar!
| 14:39 | Truckstar Redactie

Facebookactie: Machtig Nieuw Truckjaar!

Wens je collega’s en vrienden prettige feestdagen en bovenal een Machtig Mooi Truckjaar via Truckstar’s Facebookpagina!

En toen was het weer december. Het einde van 2014 komt in zicht en Nederland maakt zich op voor de jaarwisseling. En traditiegetrouw als we zijn sturen we onze familie, vrienden en bekenden een kaartje met een welgemeende kerstgroet en bovenal de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Machtig Nieuw Truckjaar

Maar als chauffeurs onder elkaar pakken we dit eventjes helemaal anders aan! Want kerstballen, dennenbomen en arrensleeën hebben niet zozeer onze interesse; wij houden van trucks! Mooie, glimmende of vooral functionele vrachtwagens waar we dagelijks ons geld mee verdienen en de maatschappij draaiende houden. Dus geheel in stijl wensen we elkaar een Machtig Nieuw Truckjaar met een foto van…juist: onze werkpaarden.

Post jouw foto

Post dus een foto van jouw truck op onze Facebook tijdlijn en wens je collega’s en vrienden prettige feestdagen en vooral een Machtig Mooi Truckjaar. Een aantal foto’s worden (inmiddels ook traditiegetrouw) beloond met een Truckstar pakket en vind je bovendien terug in ons magazine! En namens Truckstar: succes met de laatste loodjes van dit jaar en alvast mooie kerstdagen gewenst!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie