Extra Foto’s – Truckstar 2016/02

Extra foto’s Truckstar 02/2016

Hieronder vind je een serie extra foto’s bij reportages uit Truckstar 02/2016, die niet in het blad staan.

De verhalen zelf lees je in Truckstar 02/2016, die tot 18 februari in de winkel ligt. Je kunt deze editie makkelijk online bestellen en thuisgestuurd krijgen.

Goed idee is natuurlijk om abonnee te worden, mocht je dat nog niet zijn, en Truckstar iedere vier weken thuisgestuurd krijgen.

Warmte en licht in donkere dagen

We rijden mee met Golden Flame in Noord-Holland en een hoekje Friesland. Deze felgekleurde Volvo FH 500 wipkar-combi brengt kleur op deze grauwe dag. Chauffeur Henk van Vliet rijdt met warmte en licht, dat straalt er wel vanaf!

Extra foto's Truckstar 02/2016
De Golden Flame-combi siert de grijze grauwe wegen met mooie felle kleuren. Henk van Vliet rijdt zijn vurige combinatie van hot naar her met openhaard-hout, houtskool en dergelijk materiaal. Alles voor een tevreden klant.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Aangekomen in Zaandam. Een lading hout mag gelost worden bij Hornbach en bij de Praxis.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Even een lichtshow op de basis. De lampencombinatie staat perfect bij de kleuren van de combinatie.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Even de papieren checken en lossen maar. Praxis heeft ook in de zomer blokken hout nodig, voor de vuurkorfen wel te verstaan.

Van Arie-Pieter, Arie-Pieter en Arie-Pieter

Een dubbelportret is over het algemeen bijna onmogelijk om te schieten. Toch lukte het deze keer in de haven van Rotterdam tussen de containers. Vader en zoon Zeelenberg rijden met hun MAN’s zeecontainers.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Zo vader, zo zoon. Er was even ruimte voor een plaatje in de haven.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Containers weer geladen, op naar de volgende klanten om het groen te lossen. De twee charteren voor F&R, de vrachten bestaan voor tachtig procent uit groente, fruit en planten.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Twee mannen, twee MAN’s.

Trip met trotse Truckstarrijder

Je ziet deze combinatie vast wel eens rijden; een Swijnenburg trekker met de heuse Truckstar trailer! Maar wie zit er achter deze combi? En wat wordt er zoal mee vervoerd? Je leest het in Truckstar!

Extra foto's Truckstar 02/2016
Zo vallen we wel op! Chauffeur Johannes van den Berg rijdt met trots op deze combinatie. Met deze half jaar oude XF trekt hij de Truckstartrailer het land door. 

Extra foto's Truckstar 02/2016
De gehele cabine is onderhanden genomen. Lampjes, bekleding en accessoires, alles is eigen gemaakt.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Johannes in de weer met de zware karren voor de supermarkt.

Extra foto's Truckstar 02/2016
Geweldige lichtshow van C. Swijnenburg Transport.

 

Ben je benieuwd geworden naar de verhalen? Die lees je in Truckstar 02/2016, die tot 18 februari in de winkel ligt. Je kunt deze editie ook makkelijk online bestellen en thuisgestuurd krijgen.

Goed idee is natuurlijk om abonnee te worden, mocht je dat nog niet zijn. Dan krijg je Truckstar iedere vier weken thuisgestuurd.

Klik hier voor de overzichtspagina van extra foto’s bij de Truckstar-edities