Elf keer DAF voor Mooy
| 11:32 | Marco Bloem

Elf keer DAF voor Mooy

Versvervoerder vernieuwt wagenpark met DAF XF Euro 6 trucks

Uit handen van Joost Hoogstdad van Truckland Zuid-Holland ontving de directie van Mooy Logistics onlangs de sleutels van elf nieuwe DAF XF’s. 

Mooy zet de tien trekkers en één bakwagen vooral in voor het geconditioneerde transport van fruit, groente, bloemen en planten.

De DAF XF 460 FTG Super Space Cab trekkers met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor zijn uitgevoerd als 6×2 met een gestuurde hefbare voorloopas en een brandstoftank van 760 liter. De DAF XF 460 FAR Super Space Cab bakwagen is verder uitgevoerd met een PTO om de TRS-koeling aan te drijven, een 6×2 enkellucht naloopas en een brandstofcapaciteit van 1035 liter.

Driver Performance Assistant

Alle elf trucks zijn voorzien van een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW), ZF Intarder en de DAF Driver Performance Assistant (DPA); het systeem dat helpt om de rijstijl van een chauffeur te verbeteren. 

De ruime Super Space Cab is verder uitgerust met stand airco, Luxury Air stoelen met tweetraps verwarmings systeem en een verstelbare schoudersteun. De vloot van Mooy Logistics omvat 140 voertuigen waarvan circa 65 procent van het merk DAF.

Jan Maarten van Noort, Managing Director bij Mooy Logistics is tevreden over zijn DAF dealer: “De samenwerking met Truckland is goed, met een prima service en een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud aan ons wagenpark doen wij in eigen werkplaats, waarbij wij gebruikmaken van originele DAF onderdelen”.

Foto: De sleutels van de elf nieuwe DAF XF Euro 6 trucks worden overhandigd aan Jan Maarten van Noort, Managing Director bij Mooy Logistics, door Joost Hoogstad, Truck Mobiliteit Adviseur bij Truckland Zuid-Holland, links op de foto.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie