Eerste Renault T voor Ata Trans
| 13:29 | Korneel Luth

Eerste Renault T voor Ata Trans

Ata Trans uit Amsterdam heeft onlangs een Renault T 430 in gebruik genomen.

De 4×2 trekker is een Low Sleeper Cab en wordt ingezet voor het vervoer van containers en in het gesloten oplegger-werk op Duitsland en Italië.

Ata Trans heeft een wagenpark van tien trucks van meerdere merken waaronder enkele Renaults. De nu aangeschafte T 430 is een uitbreiding van de vloot.

Naast vestigingen in Bergen op Zoom en Spierdijk heeft Ata Trans het hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf doet pakketvervoer, container-vervoer en is actief in het gesloten oplegger-werk op Duitsland en Italië.

Ervaring met Renault

Ata Trans heeft al meerdere jaren ervaring met de Renault Trucks-dealer Volvo Group Truck Center in Amsterdam. Directeur Ali Turk is erg te spreken over de samenwerking: “Wij hebben al onze trucks in onderhoud bij Volvo Group Truck Center. Dit bevalt uitstekend. De relatie met de werkplaats en de Renault Trucks-verkoper is uitstekend.”

Rijkelijk voorzien van opties

De nieuwe T-serie is met alle pakketten uitgerust die Renault Trucks kent op dit model: Fuel Eco-pakket, Comfort Drive-pakket, Comfort Live-pakket en Protect-pakket. Dit betekent dat opties als Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Lane Departure Warning op deze truck zitten.

Daarnaast was de gunstige prijs-kwaliteit verhouding voor Ata Trans een belangrijke reden om voor een nieuwe Renault te kiezen: “Onze huidige Renault-trucks presteren uitstekend. Wij hadden nog geen T-serie in onze vloot, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook deze truck het uitstekend gaat doen. Hij oogt goed en met name de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding sprak ons enorm aan”.

Eerste Renault T voor Ata Trans
Goed op de langere afstanden en prima voor het Benelux-verkeer.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie