Eerste Renault T-serie in klantenkleuren
| 13:19 | Truckstar Redactie

Eerste Renault T-serie in klantenkleuren

Voor het eerst komen we de nieuwe Renault T-serie tegen in de kleuren van een transportbedrijf.

Het gaat om een T-serie voor het Duitse transportbedrijf Fiedler. Het zou goed de allereerste T-serie in klantenkleuren kunnen zijn. Feit is in ieder geval dat ie goed uit de verf komt.

Mooie details

Duitse transportbedrijven staan niet bekend om hun mooie kleuren en mooie truck-opbouw, maar bij Fiedler wordt toch de nodige aandacht besteed aan de trucks. Zo is deze T-serie allesbehalve standaard-wit. Het aluminium-kleurige geraamte om de grille is mooi rood uitgevoerd, evenals de spiegels en de zonneklep. Verder staat de truck op lichtmetalen wielen en is de grille wit meegespoten.

Eerste Renault T-serie in klantenkleuren
Speciale zeilen in de oplegger maken het plaatje af.

Eerste Renault T-serie in klantenkleuren
Mooi is ook te zien hoe de nieuwe T-serie smoelt vergeleken met z’n voorgangers, de Premium en de Magnum. En dat het Renault-liefhebbers zijn bij Fiedler, moge duidelijk zijn. De foto’s komen van de Duitstalige Facebook-pagina van Renault Trucks.

Hoewel in Nederland de T-serie volop getest wordt door transportbedrijven, hebben we er nog geen enkele in de kleuren kunnen ontwaren. Wie er één ziet, mag het zeggen!

5 Reacties
  1. @pietjo. Dat mag jij kerel. Als jij een vakman bent dan zoek je het beste gereedschap lijkt mij. Privé doe ik dat nl ook. Ik had een wensenpakket en rij nu met een Fiat Multipla.
    Tip voor jou. Er komt een “Renault Truck Road Show Powered bij Iep van der Meer” (Ja, die van Truckstar) Google maar eens. Misschien ben je dan in de buurt en kan je hem, beladen, beoordelen en inhoudelijk commentaar geven.
    @belske. Goed gezegd.

  2. Blij dat ik als een van de eersten hier kan reageren. Want er zal wel weer de nodige domme commentaar volgen. De cabine is niet afgeleid van de FH12. Het is ook niet een Volvo met een Renault cabine. De aandrijflijn is, uiteraard, wel van Volvo. Renault heeft deze truck geheel zelf ontwikkeld en dat begon al 7 jaar geleden. Volvo stak er bijna 2,5 miljard in!
    Ik vel geen oordeel over het uiterlijk. Ik heb er al mee gereden en daar gaat het om. Het is een “The Perfect Tool” Zowel voor de chauffeur als voor de transportondernemer.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie