DSB Transport
| 15:06 | Arjan Olsthoorn

Eerste Nederlandse S-Way voor VDB Transport

VDB Transport uit Grootebroek heeft onlangs als één van de eerste bedrijven in Nederland de Iveco S-Way in ontvangst genomen. In juli 2019, tijdens het Truckstar Festival in Assen, werden zij al direct verliefd.

Na eerdere ervaringen met drie Iveco’s gaat het transportbedrijf uit Noord-Holland nu rijden met de nieuwste telg uit de familie. Veekro Bedrijfswagens, truckdealer van Iveco in Zwaagdijk, en VDB Transport kijken terug op een succesvolle samenwerking. Toen bekend werd dat de Iveco S-Way op de markt zou komen, was gelijk zijn interesse gewekt en wilde Rini van den Brink als mede-eigenaar van VDB Transport meer informatie. Tijdens het Truckstar Festival was het gehele gezin Van den Brink aanwezig om de nieuwe S-Way te bewonderen. In Assen is ter plekke direct de beslissing genomen om een 4×2 trekker aan te schaffen.

Iveco S-Way

Trots
De keuze voor Iveco is bij VDB gebaseerd op eerdere ervaringen met het merk en de gewaardeerde aandrijflijn. Daarnaast zijn zij bekend met  de service die door Veekro Bedrijfswagens wordt verleend. Rini van den Brink: “We zijn enorm trots dat we als een van de eerste bedrijven in Nederland gaan rijden met de nieuwe Iveco.”

VDB Transport is een jong transportbedrijf (actief sinds 2014) wat zich richt op het wegvervoer in West-Europa. Het wagenpark bestond uit acht voertuigen en is nu uitgebreid met een Iveco S-Way.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie