| 13:38 | Arjan Olsthoorn

Eerste Iveco LNG’s zetten voet aan wal in Limburg

Beurskens Allround Cargo is de eerste bezitter van twee Iveco LNG trucks in de provincie Limburg.

De twee LNG-trucks worden ingezet voor ritten van en naar Nederland, België en het Ruhrgebied in Duitsland, waardoor Beurskens Allround Cargo gebruik maakt van het Maut voordeel. “Het financiële plaatje zag er hierdoor rooskleurig uit en daarom hebben wij voor LNG gekozen”, aldus Jack Beurskens. Jack Beurskens, directeur van Beurskens, is trots hierop en vertelt enthousiast over zijn bedrijf: “We beschikken over een breed inzetbaar en voor vele doeleinden geschikt wagenpark dat bestaat uit maar liefst 85 voertuigen. Door de aanschaf van tweemaal een 4×2 trekker is het aandeel van IVECO gegroeid naar 14 wagens. Het gevoel bij IVECO is altijd al goed geweest, vandaar dat ook een groot aandeel in de vloot uit IVECO’s bestaat.”

Every day more green kilometers
Het bedrijf maakt op basis van hun slogan ‘Every day more green kilometers’ een bewuste keuze door de Iveco LNG’s aan te schaffen. “Hierdoor rijden er twee groene wagens op de weg, die beschikken over verminderde CO2 emissies en AdBlue-vrij nabehandelingssysteem.”


Bert Mingels, Sales Area Manager bij Iveco NLS, over de eerste Iveco LNG-trucks in Limburg: “Ik kijk met een geweldig gevoel terug op de succesvolle samenwerking met Beurkens Allround Cargo.” De voertuigen zijn geleverd door Iveco NLS en het volledige onderhoudspakket zal worden uitgevoerd door Charles Feijts Groep.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie