*

| 10:05 | Bert Mateboer

Eenmaal DAF, altijd DAF

Internationaal Transportbedrijf R. van Heur uit Kelpen-Oler is verknocht aan DAF. Sinds de oprichting in 1972 rijdt het bedrijf al DAF. In de afgelopen tijd werden er zeven nieuwe XF 460 trekkers aangeschaft.

,,DAF zit bij ons een beetje in het bloed. Dat kun je wel zeggen ja,’’ aldus Ron van Heur, directeur en eigenaar van het transportbedrijf. ,,Die loyaliteit komt door de goede ervaringen, waarom zou je dan veranderen? De nieuwe XF’s bevallen heel goed bevallen, zowel door het brandstofverbruik als het comfort. De chauffeurs hebben het naar de zin in de nieuwe cabine.’’

Het vervoer bij Transportbedrijf R. van Heur is divers. De ritten zijn in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk en Denemarken. Het bedrijf maakt gebruik van met zeil gesloten tautliners, open trailers en opleggers met verrijdbare kranen, dubbelstock trailers en tautliners met kooiapen. Ook verzorgt het transportbedrijf voor klanten op- en overslag, waarbij opvallend zware goederen zijn om te laden dankzij heftrucks met een hefcapaciteit van 15 ton.
Het bedrijf telt momenteel 30 medewerkers en 26 trucks

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie