| 09:00 | Robert Servaas

E. van Gent breidt wagenpark flink uit met Faymonville opleggers

E. van Gent Heftruck-Verhuur uit Wijchen bestaat al meer dan 45 jaar en mag zich tot één van de belangrijkste spelers binnen de branche rekenen. Met een vloot van meer dan 1100 machines en 500 stuks voorzetapparatuur bedient het bedrijf klanten door heel Europa. Voor het vervoer hiervan schafte men onlangs drie nieuwe opleggers aan.

Van Gent Heftruck-Verhuur onderscheidt zich met name op het gebied van haar specialistische materieel en de daarbij behorende expertise als het gaat om onderhoud en service. Hun kracht is gelegen in een persoonlijke benadering van klanten, waarbij een goede begeleiding in het vinden van de juiste heftruck voor de juiste klus en het meedenken over de beste oplossingen centraal staat. Ten einde al het materieel door Europa te kunnen vervoeren en schoon en droog te kunnen afleveren heeft E. Van Gent bij Faymonville importeur Hertoghs Carrosserieën geïnvesteerd in nieuw materieel. Van Gent kocht één 3-assige en één 4-assige luchtgeveerde naloop gestuurde Faymonville MultiMAX semi-dieplader met een Hertoghs schuifzeilcarrosserie en dubbele oprijrampen.

Voor het grotere en zwaardere materieel werd tevens een hydraulische geveerde en hydraulische gestuurde Faymonville MegaMAX diepbedoplegger aangeschaft uitgerust met een 3-assig pendelas-asstel met afneembare zwanenhals. Het ultra lage diepbed met buitenliggende dragers heeft een lengte van 7,5 meter en is 5 meter uitschuifbaar. De dieplader kan desgewenst worden gekoppeld met een 1-assige free-swing dolly om nog meer laadvermogen te krijgen.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie