dkv tolkast
| 09:24 | Arjan Olsthoorn

DKV tolkast toegelaten voor gebruik op Italiaanse snelwegen

Mobility service provider DKV is vanaf nu de eerste gecertificeerde niet-Italiaanse provider van toldiensten voor Italië. Na een succesvolle pilotfase is de DKV BOX ITALIA door de Italiaanse tolexploitanten vrijgegeven voor het afrekenen van tol op gebruik van Italiaanse snelwegen door trucks en bussen vanaf 3,5 ton. De toloplossing van DKV is daarmee klaar voor gebruik en kan nu al worden besteld.

“We zijn heel erkentelijk en blij met het feit dat we onze klanten hiermee de eerste in-house toloplossing voor Italië kunnen aanbieden,” zegt Jérôme Lejeune, directeur Tol bij DKV Euro Service. “Dit stelt ons in staat tegemoet te komen aan de behoeften van nationale vervoerders in Italië. De DKV tolkast werkt op basis van de techniek en hardware van de Noorse technology provider NORBIT. In wie wij een heel betrouwbare en professionele partner hebben gevonden waarmee we heel tevreden zijn.”
body {background-color: coral;}

Rijbaan

Met behulp van speciale markeringen ziet de chauffeur duidelijk welke rijbaan voor de DKV tolkast bestemd is. Verder zal de interoperabele DKV box Europe – nu nog in de pilotfase – in de nabije toekomst ook voor Italië worden vrijgegeven, waarna de tolkasr elf tolsystemen bestrijkt.body {background-color: coral;}

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie