Mooiste Truck van Nederland
| 09:30 | Arjan Olsthoorn

Laatste stemdag voor verkiezing Mooiste Truck van Nederland

Elk jaar staan er 24 vrachtwagens te pronken tijdens de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland op het Truckstar Festival in Assen. Dit jaar is er helaas geen Truckstar Festival, maar de verkiezing gaat door! Zondag 21 juni, was de laatste dag om je stem uit te brengen.

Zoals jullie weten zal het 40ste Truckstar Festival niet doorgaan. Een belangrijk onderdeel van het Festival is de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. “Gaat dat dan ook niet door”, werd ons al menig keer gevraagd. Bij dezen het verlossende antwoord: de verkiezing gaat door!

Hoe, wat, en waar precies, dat zijn we nog aan het uitwerken. Maar we willen in ieder geval het weekend waarin het Truckstar Festival had moeten plaatsvinden met de 24 genomineerden bij elkaar komen. Daar zal vervolgens de officiële vakjury de winnaars per categorie en de Mooiste Truck van Nederland 2020 bekendmaken. Binnenkort hopen wij hier meer over bekend te kunnen maken. Uiteraard zullen wij ons houden aan de coronaregels voor bijeenkomsten. Maar goed dat is allemaal van later zorg, eerst maar afwachten welke auto’s door jullie stemmen worden genomineerd voor de deelname. De uitreiking zal op zaterdag 25 juli te volgen zijn via een livestream op onze Facebookpagina.

De verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door BFGoodrich.

Hoe kun je stemmen

De 24 genomineerde worden gekozen aan de hand van de vrachtwagens uit het Truckstar Fotojaarboek 2020 met de meeste stemmen. Heb je het Fotojaarboek nog niet in huis? Koop hem dan nu in de winkel, kijk hier voor de verkooppunten. En breng vervolgens je stem uit. Stemmen kan tot en met zondag 21 juni.

Met de code voorin jouw boek kun je maximaal drie keer het stemformulier invullen en versturen. Kortom, er blijft ook ruimte over voor je vriend(in), vader of moeder, opa of oma, broertje of zusje. Op deze wijze proberen we de stemming nog eerlijker te laten verlopen.

Foto’s zonder nummer

In het Fotojaarboek staan enkele foto’s zonder stemnummer. Je vindt deze foto’s aan het einde van elke categorie. Dit betreft wagens die niet in aanmerking komen voor de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Bijvoorbeeld omdat deze truck al drie keer in de finale heeft gestaan, of omdat de chauffeur niet mee kan doen aan de verkiezing. Om verloren stemmen tegen te gaan, hebben deze wagens geen nummer.

Nog even nagenieten van vorig jaar? Bekijk hieronder het interview met Nick Willigenburg, de winnaar van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland 2019!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Stemmen kon tot en met 21 juni 2020.

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie