De ringen zijn gepast
| 17:53 | Korneel Luth

De ringen zijn gepast

Een belangrijk moment vandaag voor ons Festival-bruidspaar!

Tijdens het Truckstar Festival zullen chauffeur Peter Levolger en zijn verloofde Kim Kleisterlee elkaar het ja-woord geven. Een uniek moment, waar natuurlijk niets mis mag gaan.

Tweekleurig goud

Een goede voorbereiding is daarom belangrijk, en zo werden bij Juwelier van Kerkwijk in Leerdam de ringen gepast, en met succes! Het paar krijgt prachtige twee-kleurige gouden ringen van het merk Flamingo. “Ze waren er snel uit”, zegt juwelier Ab van Kerkwijk tegen Truckstar. “Ze zijn echt goed geslaagd, het zijn mooie ringen, en het is een hartstikke leuk stel!”

Leuk detail is overigens dat Truckstar en juwelier Van Kerkwijk al ruim twintig jaar goede relaties zijn. De zilveren hangertjes van de Roadcardshop zijn bijvoorbeeld van Van Kerkwijk afkomstig. En klanten met een Roadcard krijgen altijd korting op hun aankopen bij de juwelier.

In Truckstar nummer 08 lees je meer over ons mooie huwelijkspaar en stellen we Peter en Kim aan je voor. Bovendien word je uitgenodigd om bij de huwelijks-voltrekking aanwezig te zijn!

De ringen zijn gepast
Peter en Kim, met hun kleine (grote) trots: zoon Gijs, poserend voor de truck van Peter.

De ringen zijn gepast
Bij juwelier van Kerkwijk werden de ringen uitgekozen en gepast.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie