De Nationale Eettest zoekt chauffeurs
| 10:52 | Korneel Luth

De Nationale Eettest zoekt chauffeurs

TV-programma De Nationale Eettest van BNN en de VARA zoekt een panel van chauffeurs.

De Nationale Eet Test 2015 (BNN/VARA) komt er weer aan. Voor deze spannende quiz over eten, gepresenteerd door Paul de Leeuw, is men op zoek naar in totaal vijftig gepassioneerde vrachtwagenchauffeurs die samen het publieksvak ‘Truckers’ willen vertegenwoordigen.

Als chauffeur ben je natuurlijk altijd onderweg en eet je vaak buiten de deur, dus de programmamakers van De Nationale Eettest zijn benieuwd wat jullie over eten weten.

Meer kennis over eten dan alleen de gehaktbal

Met jullie vak zullen jullie tegen andere publieksvakken strijden en jullie kennis over eten testen. Eindelijk de kans om te laten zien dat vrachtwagenchauffeurs niet alleen maar gehaktballen eten en veel meer kennis over voedsel hebben, aldus de programmamakers.

Ben jij nu al enthousiast en ben je op 22 januari beschikbaar?

Meld je aan en stuur een email naar: eet-test@eyeworks.tv. Ken je vrachtwagenchauffeurs die dit ook niet zouden willen missen? Meld je dan gezellig samen aan!

De Nationale Eettest is de grootste eetquiz van ons land en wordt één keer per jaar uitgezonden op de publieke omroep.

Dit keer zal de Nationale Eettest op donderdag 22 januari ’s avonds worden opgenomen te Hilversum. Naast het publieksvak ‘truckers’ doen nog vier andere publieksvakken mee. Veel mensen hebben voorgaande jaren de Nationale Eettest op de bank meegedaan maar het is natuurlijk een geweldig leuke ervaring om een keer in de studio deel te nemen.

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie