| 16:37 | Arjan Olsthoorn

De mooiste Renault Trucks op de ambassadeursdag

Afgelopen zaterdag vond in Utrecht bij DUS, De Utrechtse Stadsvrijheid, alweer de vierde editie plaats van de Renault Trucks-Ambassadeursdag. Daar waren veel mooie Renaults te zien en werd de mooiste Renault trucks van 2019 bekendgemaakt.

De ambassadeursdag was ook dit jaar weer een groot succes. Zo’n 170 ambassadeurs en introducees kwamen naar het event om elkaars truck te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Renault Trucks lampjes

Nadat de zon onderging maakten de lampjes het pas echt sfeervol.

Nadat de ruim 70 trucks waren geparkeerd zijn alle genodigden welkom geheten door Jerome Berthelet, Managing Director van Renault Trucks Nederland.
Traditiegetrouw zijn tijdens deze editie alle twaalf winnaars van de ‘Mooiste Renault-truck verkiezing 2019’ in het zonnetje gezet. Ardie Bull, eigenaar van Bull Pallets, en zijn chauffeur Willie van Dijk gingen er dit jaar met de winst vandoor. Deze fraaie T-High was ook te bewonderen op het Truckstar Festival.

Renault Trucks-kalender 2020
De twaalf trucks mooiste trucks zijn het komende jaar te bewonderen in de nieuwe kalender van het merk.

De top 3 van de ‘Mooiste Renault-truck verkiezing’ van 2019:
1. Willie van Dijk & Ardie Bull – Bull Pallets
2. Bas van Herk – B.A. van Herk Transport
3. Arie de Jong – Arie de Jong Transport

Renault T High

De mooiste Renault Truck van 2019 is van Ardie Bull.

De verkiezing
De verkiezing ‘Mooiste Renault-truck van Nederland’ is gestart in 2016. De eerste keer heeft Wim Yland gewonnen. Het jaar er na, in 2017, wist Arie de Jong de eerste plaats te behalen en in 2018 ging Bjarne Bol met de inmiddels befaamde bokaal aan de haal.
Dit jaar hebben maar liefst 111 Renault-trucks meegedaan voor de titel ‘Mooiste Renault-truck van 2019’. Alle deelnemers zijn beoordeeld op Facebook, door de winnaar van het voorgaande jaar en door Renault Trucks Nederland zelf.

Deze vierde editie van de Ambassadeursdag werd afgesloten met een buffet en een spectaculair optreden van coverband Session. Waarna alle ambassadeurs voldaan en met een grote glimlach naar huis zijn gegaan.


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie