| 08:06 | Arjan Olsthoorn

De leukste Vaderdagcadeaus

Vaderdag is de dag om vaders, opa’s, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel en leuk Vaderdagcadeau. En zeg nou zelf, onze hardwerkende mannen verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken; wij hebben de leukste Vaderdagcadeaus voor elk budget namelijk al voor je op een rijtje gezet.

Supertruck Special

Supertruck Special

De Supertruck Special staat ook dit jaar bomvol met de nieuwste showtrucks uit heel Europa. Lekker genieten van pagina’s vol met de mooiste special paint, stoerste opbouwen en dikste interieurs. En we blikken, in het kader van 40 jaar Truckstar, terug op showtrucks van weleer. De special is te verkrijgen bij de grotere boekwinkels en sommige supermarkten.

Fotojaarboek 2020

Fotojaarboek 2020

Het Truckstar Fotojaarboek vormt de eerste selectieronde van de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. Na verschijning van het Fotojaarboek kun jij meebeslissen door ons te laten weten welke trucks jouw favorieten zijn. De trucks met de meeste stemmen zullen door een vakjury beoordeeld worden en daaruit is krijgt er een een jaar lang de titel: De Mooiste Truck van Nederland. Bekijk hier in welke dichtstbijzijnde winkel je het Fotojaarboek kan kopen. En breng meteen je stem uit (stemmen kan tot en met zondag 21 juni.)

Truckstar editie 7

In Truckstar 7 blikken we terug naar het jaar 2000, waarin een baggerschip in onderdelen de Grossglockner opgesjouwd werd. Hoe anders is dan een hedendaags zwaartransport waarbij maar liefst zestien aslijnen ingezet worden voor ‘slechts’ 120 ton. Ook het buitenlands avontuur schuwen we niet, net als Henry Bultman. Zijn trip naar Roemenië zou een gedenkwaardige worden, maar wel heel anders dan verwacht. In het kader van grote verandering in deze Truckstar het nieuwe leven van een vuilniswagen, die nu als stenenwagen voor Jaap van den Heuvel door het leven mag gaan. Over verandering gesproken, wat te denken van de ommezwaai van dominee Dirk Jan die op 61-jarige leeftijd zijn roeping volgde en chauffeur werd. En wat dacht je van de prachtige trucks van kwekerij De Lindenborg. Bekijk hier in welke dichtstbijzijnde winkel je Truckstar 7 kan kopen.

Vaderdag abonnement

Truckstar

Vrachtwagenchauffeurs lezen Truckstar! Al 40 jaar hét tijdschrift voor de transportwereld, voor chauffeurs en liefhebbers van transport. Met deze Vaderdagdeal verras je je Vader met drie edities Truckstar en profiteer je zelf van een gratis tweede abonnement naar keuze! Daarna stopt het abonnement automatisch.

Online bestellen voor geduldige vaders

Heb je een geduldige vader en wil je liever online je bestelling plaatsen dan kan dat in onze online shop. Je kunt dan ook nog voor een van onderstaande artikelen gaan. Let op! De producten die je nu nog online in onze webshop besteld zijn niet op tijd in huis voor Vaderdag.

Jubileummodel 2020

Jubileummodel 2020

Truckstar bestaat dit jaar 40 jaar en dat vieren we onder meer met dit prachtige jubileummodel van WSI: een deze klassieke Volvo F10 met even klassieke widespread huifoplegger. De jubileum-Volvo met oplegger wordt door WSI gemaakt in een beperkte oplage en verschijnt half / eind juli. (schaal 1:50). Bestel hem nu hier.

50 jaar Scania V8 Special

50 jaar Scania V8 Special

50 jaar Scania V8. Zo’n mijlpaal verdient het om uitgebreid bij stil te staan. Dat doen we met deze speciale Truckstar 50 jaar Scania V8 uitgave. Hierin onder meer aandacht voor het ontstaan van de V8, oud en nieuw naast elkaar, een transportbedrijf dat al 50 jaar de V8 trouw is, andere toepassingen van de V8, Scania showtrucks met V8 en een test van de jongste V8, de S 650. Met recht een naslagwerk voor de ware Scania V8-fan maar eigenlijk een must voor iedere truckliefhebber. Bestel hem nu hier.

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie