De chauffie winnaars zijn bekend!
| 09:00 | Truckstar Redactie

De chauffie winnaars zijn bekend!

Drie inzenders ontvangen een Truckstar prijzenpakket en wellicht zie jij jezelf terug in Truckstar nummer 7!

Zo’n drie weken geleden startten we de Truckstar chauffie actie. Nu de teller rond de 320 inzendingen staat, kunnen we gerust spreken van een geslaagde actie en is het tijd de winnaars van het Truckstar prijzenpakket bekend te maken. Vooropgesteld: iedere chauffie wordt door de Truckstar redactie gewaardeerd. En belangrijker, de vele inzendingen laten iets zien van de trots en het positivisme dat volop aanwezig is bij onze beroepsgroep!

Prijzenpakket

We hebben besloten drie inzenders te belonen met een Truckstar prijzenpakket dat bestaat uit o.a. een Fotojaarboek, T-shirt, badlaken en twee dagkaarten voor het Truckstar Festival. Allereerst ontvangt Anouk van der Donk een pakket. Met bijna 1000 likes en zo’n 120 reacties kan deze chauffie niet anders dan een prijs krijgen. Hier heeft het Truckstar publiek zelf gesproken en wie zijn wij om hier niet in mee te gaan? We zien Anouk, een frisse verschijning, met op de achtergrond een minstens zo frisse FH van de firma Kivits uit Drunen.

De chauffie winnaars zijn bekend!
Anouk van der Donk haar chauffie werd bijna 1000 keer geliked en meer dan 40 keer gedeeld: een winnaar.

Origineel

Naast Anouk kan ook Kevin Geers een pakket tegemoet zien. Kevin bedacht dat hij wel een originele chauffie moest insturen, wilde hij opvallen tussen alle inzendingen. En dat is gelukt! We zien Kevin multitasken met zijn smartphone, een verkoelend ijsje én zijn glimmende CF op de achtergrond in de bekende Gering huisstijl. Een hele andere chauffie, maar wel bijzonder origineel, stuurde Henri van Santen. Door gebruik te maken van een verkeersspiegel zien we Henri en zijn fraaie Mercedes Actros van Swijnenburg Transport uit Werkendam, waar hij begin dit jaar 25 jaar in dienst was.

De chauffie winnaars zijn bekend!
Kevin Geers wint ook een prijzenpakket dankzij zijn originele inzending

De chauffie winnaars zijn bekend!
Leuk gevonden: Henri van Santen maakt slim gebruik van een verkeersspiegel

Einde?

Komt hiermee de Truckstar Chauffie actie ten einde? Ja en nee. Want aankomende uitgave van Truckstar besteden we nog een keer aandacht aan een groot aantal inzendingen. Wellicht zie je jezelf dus terug in ons blad! Daarnaast blijven we op Facebook jullie inzendingen plaatsen in ons chauffie album. Echter, een prijzenpakket winnen met je chauffie zit er niet meer in. Overigens nodigen we je van harte uit om ons te blijven bestoken met je foto’s, nieuwtjes, tips of vragen! En onze Facebookpagina is daar, naast de mail en telefoon, een prima middel voor!

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie