De Burgh is DAF Dealer van het Jaar
| 12:08 | Truckstar Redactie

De Burgh is DAF Dealer van het Jaar

DAF-dealer De Burgh is door DAF Nederland uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2014

DAF-dealer De Burgh is door DAF Nederland uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2014. De Burgh kreeg deze onderscheiding op basis van de uitstekende resultaten op het gebied van Sales en After Sales. Belangrijkste criteria binnen de jaarlijkse competitie onder de Nederlandse DAF-dealers zijn klanttevredenheid en de kwaliteit van de serviceverlening.  

De Burgh is een begrip in de regio Eindhoven en sinds 1959 officieel DAF-dealer. In de jaren ‘70 verhuisde het bedrijf vanuit de Geldropseweg (letterlijk onder de rook van de DAF-fabrieken) naar industrieterrein De Hurk in Eindhoven. Tot 1985 maakte het bedrijf onderdeel uit van het DAF-concern. Daarna werd De Burgh voortgezet door de families Lennards en Govers. Zij bouwden de onderneming verder uit als onderdeel van de LenGo Automotive Group. In 1986 werd De Burgh Eindhoven versterkt met een vestiging in Son en in 2001 met een vestiging in Acht.  

Trots

Marco Lennards, directeur van de LenGo Automotive Group, is uiteraard zeer verheugd met de onderscheiding en is trots op zijn team: “DAF heeft in Nederland een zeer professioneel dealernetwerk. Als je binnen dat netwerk aan de top staat, dan zegt dat iets over de inzet en kwaliteit van onze teams in Eindhoven, Son en Acht. Iedereen binnen de organisatie weet dat er voor onze klanten maar één ding telt: een maximale beschikbaarheid van zijn trucks.” Jan van Keulen, Algemeen Directeur van DAF Nederland, overhandigde de prijs tijdens de jaarlijkse dealermeeting aan Guido van Stiphout, verkoopleider van De Burgh. “Dealer De Burgh realiseert altijd een marktaandeel dat hoger ligt dan het landelijk gemiddelde”, aldus Van Keulen. “Dat kan alleen als je als organisatie dag en nacht voor je klanten klaarstaat. Het team van De Burgh bewijst dat klanttevredenheid de sleutel tot succes is.” 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie