dag van de vrachtwagenchauffeur
| 10:02 | Arjan Olsthoorn

Dag van de Vrachtwagenchauffeur half jaar uitgesteld

In verband met het coronavirus wordt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur, die gepland staat voor 10 december 2020, verplaatst naar donderdag 10 juni 2021. Werkgeversorganisaties en vakbonden verschuiven hiermee een geboren traditie naar de 2e donderdag van juni.

“De gevolgen van de coronacrisis hebben grote impact op de voorbereidingen die nu al zouden moeten beginnen. Hierdoor kan het programma niet gerealiseerd worden op de manier die wij voor ogen hebben”, zo meldt de organisatie. “Het is volstrekt onzeker wanneer we, samen met de bedrijven, weer een dag vol met ‘bedankt’-acties op touw kunnen zetten zoals we dat het afgelopen jaar met groot succes hebben gedaan. Bedrijven hebben hun tijd en energie op dit moment voor andere zaken nodig. Wij maken dan even pas op de plaats. Daarom wordt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur om het vak collectief en professioneel in het zonnetje te zetten verplaatst. Hoe spijtig dit ook is.”

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is een initiatief van werkgevers- en werknemersorganisaties TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen. De uitvoering is in handen van Sectorinstituut Transport en Logistiek en is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van SOOB. Truckstar heeft zich als mediapartner verbonden aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. marketing Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

De eerste editie van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur was een groot succes! Meer informatie over dit mooie initiatief vind je op de website: www.dagvandevrachtwagenchauffeur.nl

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie