Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2021
| 11:28 | Arjan Olsthoorn

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2021

Wij vinden dat alle hardwerkende vrachtwagenchauffeurs van Nederland een keer in het zonnetje gezet mogen worden. Daarom is er de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen, op iedere tweede donderdag van december. Dit jaar is dat op 9 december 2021!

Tijdens de eerste editie, op 12 december 2019, is volop aandacht geweest voor onze hardwerkende mannen en vrouwen achter het stuur van de vrachtwagen. En terecht. Want zij verdienen het!

We zijn overdonderd door alle aandacht en publiciteit. Op megamasten langs de snelwegen, op Sky Radio, Radio 10, Radio 538, Veronica en Radio 2 en ook op tal van regionale radiozenders, in de dagbladen en op TV als items bij Hart van Nederland en het Jeugdjournaal. En ook online waren heel veel activiteiten te zien! #DVC2019 is zelfs trending topic geweest. Gerard Ekdom van Radio 10 werd gekozen als meest populaire DJ onder vrachtwagenchauffeurs en ontving daarvoor een gouden trofee.

Meedoen?

Je kunt een handje helpen chauffeurs op 9 december 2021 eens in het zonnetje te zetten: bosje bloemen, koffie met een taartje bij lossen van de vracht, leg de rode loper uit, verrassingslunch onderweg, schouderklopje bij de uitgang, samen een lied zingen, alles kan. Jij kan invullen hoe je dat voor je ziet. Maar als doel: een onvergetelijke dag voor al die vrachtwagenchauffeurs. En volgend jaar? Dan wordt de Dag van de Vrachtwagenchauffeur nóg groter. Samen maken we er een feestje van!

Bekijk hier de deelnemende bedrijven en meld jouw actie aan: www.dagvandevrachtwagenchauffeur.nl

DVC2021

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie