Super Space Cab
| 12:00 | Arjan Olsthoorn

DAF viert 250.000e Super Space Cab met speciale uitvoering

DAF Trucks komt met de XF Super Space Cab Celebration Edition. Met deze uitvoering viert DAF de productie van de 250.000e truck met Super Space Cab.

Chauffeurs worden getrakteerd op een luxueus aangekleed interieur, met onder meer een standaard cognac kleurig leerpakket. “Hoe kunnen we de chauffeur het allerhoogste comfort bieden?” Die vraag leidde in 1988 tot de introductie van de DAF 3300 Space Cab, die dankzij het verhoogde dak de nieuwe standaard op het gebied van binnenruimte en chauffeurscomfort zette. In 1993 introduceerde DAF zelfs de overtreffende trap: de Super Space Cab, waarmee DAF opnieuw een nieuwe norm introduceerde.

Super Space Cab

DAF Trucks onthult de luxe en speciaal gestripete Super Space Cab Celebration Edition om de productie van de 250.000e DAF XF met Super Space Cab te vieren.

Ideale plek voor de chauffeur
De cabine van de XF SSC is voor elke chauffeur de meest ideale plek om in te werken. De cabine heeft een inhoud van maar liefst 12,6 m3 en is daarmee de meest ruime op de markt. De XF Super Space Cab biedt een indrukwekkende stahoogte van 2,23 meter en maar liefst 925 liter opbergruimte. Standaard zijn twee royale, 80 centimeter brede en 2,20 lange bedden, voorzien van een dik matras.

De DAF XF Super Space Cab Celebration Edition is beschikbaar als 4×2 FT en 6×2 FTG trekker en in elke bakwagen variant. Qua motorisering kan ja kiezen voor de MX-11 motor met 450 pk of voor de MX-13 motor met 480 pk of 530 pk.

Elke Celebration Edition is sowieso voorzien van het fraaie Exclusive interieur, inclusief fraai cognackleurig leerpakket. En op het bed ligt altijd DAF’s 15 centimeter dikke comfortmatras voor maximaal slaapcomfort. Zaken als het navigatiesysteem, klimaatbeheersing en DAF’s grote koelkast zijn standaard.

De DAF XF Super Space Cab Celebration Edition is vanaf nu bij alle officiële DAF dealers te koop.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie