| 16:36 | Arjan Olsthoorn

DAF LF voor derde jaar op rij ‘Truck of the Year’ UK

De DAF LF is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Truck of the Year’ in het Verenigd Koninkrijk. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse Commercial Fleet Awards. Bovendien ging de prijs ‘Manufacturer of the Year’ eveneens naar DAF Trucks.

Beide awards werden toegekend op basis van een stemming onder lezers van het Commercial Fleet magazine.

Ook in 2017 en 2018 werd de Truck of the Year award toegekend aan de DAF LF. Ondanks de zware concurrentie, is de DAF LF in de UK ongekend populair. Niet alleen vanwege zijn veelzijdigheid, brede inzetbaarheid en betrouwbaarheid, maar ook omdat de aftersales van DAF door de eigenaren en wagenparkbeheerders wordt geroemd.
DAF LF bakwagen

“Deze hattrick voor de LF geeft enorm veel voldoening”, stelt Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks. “De award is het bewijs van de uitzonderlijke veelzijdigheid van onze allrounder. Dat deze prijs wordt toegekend op basis van de feedback van eigenaren en wagenparkbeheerders is bijzonder belangrijk. Er is niemand die de prestaties van onze producten beter kan beoordelen dan degenen die er dagelijks mee werken. Ze verwachten niets minder dan de hoogste productiviteit en betrouwbaarheid én een maximale uptime. En natuurlijk verdient ons fantastische DAF-dealernetwerk alle eer voor het leveren van ongeëvenaarde aftersales.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie