Start the Future
| 12:03 | Arjan Olsthoorn

DAF is er klaar voor en ‘Start the Future’

DAF Trucks is van start gegaan met de lanceringscampagne van de nieuwe truckgeneratie met de slogan ‘Start the Future’. Er duiken al langer foto’s op van zwaar ingepakte trucks rondom Eindhoven. De laatste weken rijden er, slechts gehuld in camouflagefolie, nieuwe DAF’s bij klanten om testkilometers te maken. Kortom, de introductie is nabij.

De huidige XF gaat namelijk in feite al mee vanaf halverwege jaren 80 toen de eerste 95 verscheen. Natuurlijk is de cabine in de loop der jaren bij de tijd gehouden met steeds betere interieurmaterialen, de nieuwste technieken en accessoires en de laatste veiligheidssystemen. En nog steeds behoort de XF SuperSpaceCab tot een van de ruimste cabines op de markt. Dat zijn voor het nieuwe ontwerp grote schoenen om te vullen.

Onderstaande teaser is momenteel het enige dat DAF prijsgeeft. Een aantal details van de nieuwe truck vind je in een video op de website van DAF.

Wanneer de introductie van DAF’s nieuwe truckgeneratie plaats gaat vinden is voor ons ook nog een raadsel. We durven echter te gokken dat dit voor het einde van 2021 het geval is. Tot die tijd kun je via de site van DAF je emailadres achterlaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de nieuwe modellen.

start the future

Start the Future: In de video zien we onder andere een stukje van DAF’s nieuwe skylight.

 

5 Reacties
  1. Je moet ze eerst in de bedrijf kleuren zien een de kleur dat doet erg veel met een auto maar ik vindt het een mooie trucks een erg stoer uiterlijk wat ik wel vindt dat alle nieuwe trucks op elkaar lijken maar als ze naast elkaar staan dan zie het verschil pas

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie