DAF GT
| 08:21 | Arjan Olsthoorn

DAF GT gepresenteerd door Truckland

Onlangs presenteerde Truckland de DAF GT op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Deze exclusieve DAF XF trekker wordt in een beperkte oplage gebouwd. Inclusief 530 pk sterke motor en een luxe en compleet uitgeruste XF cabine, volledig in GT-stijl.

De basis van de DAF GT is een rijk uitgevoerde 4×2 trekker met een XF Super Space Cab cabine. Verder is de trekker voorzien van de meest recente veiligheidssystemen, een lucht geveerde cabine, LED verlichting rondom, twee tanks met een capaciteit van in totaal 1.276 liter, Alcoa Dura-Bright velgen en een dubbel-DIN infotainmentsysteem met stuurwielbediening. Wat bovenal uniek is, is het exclusieve spuitwerk en het interieur. Beide volledig in GT-stijl.

Exterieur
De DAF XF Super Space Cab cabine is volledig in GT-stijl gespoten. Als kleur op de cabine is gekozen voor Daytona grijs. De frontgrille en het midden vlak zijn zwart gespoten en om het GT thema compleet te maken is de trekker voorzien van rode contourranden. Het chassis en de wielnaven zijn uitgevoerd in het zwart.

DAF GT

Ook het interieur van de GT is stevig onder handen genomen. Zo zijn de stoelen, het stuurwiel en de vloermatten voorzien van zwart leer, het DAF GT logo en rode stiksels. Verder is de vrachtwagen uitgerust met alle gemakken die kenmerkend zijn voor de DAF XF Super Space Cab: ruime opbergvakken, lucht geveerde stoelen, koellade, twee bedden met Xtra comfort matras in het onderbed, automatische klimaatregeling en standverwarming.

Circuit Zandvoort
Recent is de nieuwe exclusieve DAF gepresenteerd op het vernieuwde circuit Zandvoort. Op het circuit heeft de XF als een van de eerste trucks de nieuwe kombochten genomen. Passend bij de naam DAF GT.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie