*

| 14:35 | Robert Servaas

DAF-dealer Van Tilburg Bastianen bestaat 85 jaar

Vandaag, 13 februari, is het precies 85 jaar geleden dat Van Tilburg een kleine garage koopt aan de van Ginnekenweg in Breda. Inmiddels is TB uitgegroeid tot een groot bedrijf dat zowel auto’s als trucks verkoopt en onderhoudt, met ongeveer 700 medewerkers in ruim 20 vestigingen verspreid over Nederland en Polen.
De derde generatie is inmiddels aan zet. Marie-Anne Bastianen trad in 2007 in de voetsporen van haar vader. En in al haar overwegingen richt ze zich net als haar vader en grootvader op het ontwikkelen van lange termijn relaties en laat ze de stem van de medewerker zwaar meetellen. Directeur Thomas Martin van TB vertelt: “Wat het familiebedrijf TB kenmerkt is haar loyaliteit naar klanten en medewerkers, maar ook naar de merken die ze voeren (Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en DAF trucks).”

De afgelopen 85 jaar zijn veel ontwikkelingen geweest, maar in de basis is er volgens Marie-Anne weinig veranderd: De medewerkers zijn nog steeds het kapitaal van TB. “Bij ons is groei voor iedereen belangrijker dan het maximaliseren van winst.” Thomas vult aan: “TB heeft gedreven medewerkers die elke dag er een eer in scheppen om de klant naar volle tevredenheid te willen bedienen. Zij werken dan ook stuk voor stuk vanuit passie en hebben een goede relatie met de familie en de familie met hen.” Marie-Anne voegt toe: “We hebben ons nooit verloren in te veel partners en hebben nooit gespeeld met de loyaliteit. We weten wat onze kracht is en waar we groot in zijn geworden. Door de familie weten we ook wat het gekost heeft om het te laten zijn wat het nu is.”

Het 85-jarig bestaan wordt groots gevierd, want TB wil iets terug doen voor haar medewerkers, de klanten, de leveranciers en de stad Breda.

 

1 Reactie
  1. Ik kan jullie niet maar als ik lees hoe jullie zo zijn geworden zoals jullie nu zijn wens ik jullie nog zeker 85 jaar extra. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie