DAF CF’s voor Gerrit Methorst
| 17:52 | Truckstar Redactie

DAF CF’s voor Gerrit Methorst

Het familiebedrijf Gerrit Methorst sloopwerken en container transport in Rijswijk kiest voor DAF CF bakwagens.

Het was een echte familieaangelegenheid, de overhandiging van de nieuwe DAF CF bakwagens aan Gerrit Methorst sloop en container transport. Vader Gerrit en de zonen Jim en Remco kregen de sleutels overhandigd door Jos Braakman, verkoper bij BLOM-DSW. De DAF’s worden vooral ingezet voor het inzamelen van afval en containertransport in de provincies Zuid- en Noord-Holland en Utrecht.

Kleine draaicirkel

De nieuwe DAF CF beschikt over een kleine draaicirkel en alle drie de nieuwe CF’s worden door Gerrit Methorst ingezet voor de bouw, gemeentelijke diensten en containertransport. De CF 400 FAG 3-asser is uitgevoerd met een portaalarm systeem voor containers van 3 tot 10 m3. De CF 400 FAD Construction 4-asser met een VDL haakarm systeem is speciaal voor containers van 12 tot 40 m3 ton, en de CF 290 FA 3-asser is ingericht voor het vervoer van containers van 3 tot 10 m3.

Sloop- en afvalspecialist

Gerrit Methorst is als geen ander thuis in sloopwerken, het inzamelen van afval, het onderhoud van buitenruimten en nationale en internationale containertransporten. Met een team van 25 medewerkers levert Gerrit Methorst maatwerk, voor gemeenten, bedrijvenparken en particulieren. Gerrit Methorst is vol lof over dealer BLOM-DSW: “We zijn enthousiast over de service en ze zijn als geen ander thuis in onze problematiek, leveren een perfecte service en komen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien is DAF is voor ons een geweldige truck”.


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie