DAF CF voor A. Lootsma
| 15:04 | Jasper Egberts

DAF CF voor A. Lootsma

Vandaag kreeg Lootsma de sleutels overhandigd van de eerste DAF uit een serie van vier. Het is een DAF CF Euro 6 440 FT Space Cab.

Dezelfde raakvlakken

Vorig jaar mocht Bedrijfswagen Service Friesland al 4 maal een DAF CF afleveren aan Lootsma in Bolsward, en dit is vast omdat Hiele, Oene en Sjaak met de zelfde klantgerichte instelling werken als Heine, Anne en Rinze. Alle 2 bedrijven hebben passie voor het vak, een grote klantbetrokkenheid en korte lijnen, waardoor klanten snel de juiste persoon aan lijn krijgen, en staan we 24/7 voor u klaar. Door deze raakvlakken vindt je elkaar als bedrijf al gauw!

Comfort voor een week van huis

Gemakkelijk in- en uitstappen is belangrijk bij een truck in deze klasse. Praktisch is de lage cabinevloer van slecht 1,18 meter bij deze uitvoering met de Paccar MX11-motor. De DAF CF heeft een riante ruime Space Cab-cabine, waardoor we gerust kunnen zeggen dat deze DAF alle comfort heeft voor een week van huis. De ruime Space Cab-cabine is bij Lootsma standaard bijzonder compleet uitgerust. Zo is de truck voorzien van een tweede bed, een koelkast, magnetron en een luxe chauffeursstoel. Airconditioning en een prima audio installatie behoren uiteraard ook tot de comfort voorzieningen. Voor het oog, maar ook voor beter zicht tijdens de donkere periodes in het jaar zijn de CF Space Cab-cabines uitgerust met de geintegreerde Sky Lights in het dak. Drie oranje toplampjes, aluminium wielen en de bijzonder frisse en originele Lootsma huisstijl maken het plaatje helemaal af.

DAF CF voor A. Lootsma

Eigen gewicht

In het tanktransport is het eigen gewicht erg belangrijk en ook daar vormt de DAF CF de ideale oplossing. Vooral met de MX11-motor is DAF in staat een bijzonder licht voertuig te bouwen. Dat resulteert in een hoog netto laadvermogen en daarbij telt voor Lootsma Tanktransport iedere kilo. 

Veiligheid

De DAF CF is verder uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen waaronder Actieve Cruise Control, DAF Predictive Cruise Control en de Driver Performance Assistant. Verder zijn de trucks uitgevoerd met het Collision Warning en de noodrem-assistent.

 

Bron en foto’s: Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

Klik hier voor alle DAF-nieuws

Klik hier voor het nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie