Vandentop Tuinhout
| 14:38 | Robert Servaas

DAF CF met gestuurde naloopas voor Vandentop Tuinhout

Vandentop Tuinhout heeft onlangs een fraaie DAF CF in gebruik genomen. De DAF FAN CF met 410 pk is voorzien van een gestuurde naloopas voor optimale wendbaarheid. Ideaal voor de wat moeilijk toegankelijke plekken.

Na een zoektocht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is besloten om te kiezen voor 2 afzetbakken. Ook beschikt de truck over een meeneemheftruck. “Er kan een bak geladen worden terwijl de vrachtwagen met de tweede bak de bestellingen wegrijdt. Deze bestelling kan dan tot aan de deur geleverd worden met de meeneemheftruck,” aldus Vandentop Tuinhout.

James van der Welle, van Bakker Bedrijfswagens vertelt: “Bij Bakker Bedrijfswagens zijn we trots dat we een product van Nederlandse klasse hebben mogen toevoegen aan het wagenpark. Keep up the good work!”

 

Vandentop Tuinhout is in 2008 begonnen en verkocht via een kleine webwinkel een bescheiden assortiment tuinhout en tuinafscheidingen. Inmiddels zijn ze behoorlijk gegroeid, zowel in assortiment als in het aantal medewerkers. Ondanks de huidige omstandigheden van de coronacrisis pakt het bedrijf door en vond men het tijd worden voor een nieuw transportmiddel.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie