DAF CF Euro 6 voor Van der Putten recycling
| 08:00 | Truckstar Redactie

DAF CF Euro 6 voor Van der Putten recycling

Trouwe klant kiest wederom voor DAF

De onlangs afgeleverde DAF CF 410 FAS aan Van der Putten B.V. maakt volgens een persbericht het gezegde: ‘Eéns een DAF, altijd een DAF’, meer dan waar. De door Van Hooft Bedrijfswagen aan de vierde generatie geleverde CF is voorzien van koplampen met de geavanceerde LED-technologie voor de grootste lichtopbrengst en de Day Time Running Lights beschermd door een gegalvaniseerde stalen bumper. Uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een handgeschakelde versnellingsbak, een 9 tons voor- en luchtgeveerde achterassen, is de DAF CF het nieuwe gezicht van Van der Putten. 

De DAF is voorzien van een container haakarm systeem geleverd door Kluitmans in Berkel-Enschot.Een lederen chauffeursstoel, airconditioning en standkachel, het Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), bieden daarnaast ook de ideale werkomgeving. 

Goede ervaringen met dealer

Van der Putten bestaat anno 2014 meer dan 70 jaar en heeft ruime ervaring in het inzamelen en verwerken van metalen en glas. Dat doet het bedrijf  met 11 gemotiveerde werknemers. Het recyclingbedrijf beschikt verder over ruim 450 gecertificeerde inzamelcontainers in verschillende soorten en maten. De nieuwe DAF CF werd geleverd door Van Hooft bedrijfswagens. “Als je al zo lang met de dealer samenwerkt, dan spreekt het wat mij betreft voor zich dat de samenwerking uitstekend is.”, zegt Frank van der Putten. “De DAF’s doen het uitstekend. Al het onderhoud aan de voertuigen wordt naar volle tevredenheid verzorgd door onze dealer. 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie