Preproloog 2021
| 09:12 | Arjan Olsthoorn

Coronamaatregelen zetten streep door Preproloog 2021

Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen heeft de organisatie helaas moeten concluderen dat onder de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen het niet mogelijk is om de Preproloog 2021 door te laten gaan.

Een enorme klap in het gezicht voor iedereen die de afgelopen weken – na het eerdere groene licht in september – keihard heeft gewerkt om het evenement op Landgoed Duynenwater in Eersel doorgang te laten vinden. Deze editie beloofde, met een recordaantal deelnemers, de vetste Preproloog ooit te worden!

Gezondheid voorop

“Ondanks de teleurstelling staan we volledig achter het besluit tot de lockdown light om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers en alle andere betrokken partijen staat te allen tijde voorop. Als ticketkoper van Preproloog 2021 krijg je binnenkort meer bericht over de verdere afwikkeling vanuit onze ticketservice Eventix. De huidige situatie vraagt veel van ons allemaal. Natuurlijk zijn we ontzettend teleurgesteld en boos dat we zo last-minute Preproloog 2021 moeten cancellen. Maar we hopen vooral dat iedereen gezond blijft. Tevens hopen we jullie in november 2022 weer mogen te verwelkomen op Landgoed Duynenwater in Eersel. Laten we vast afspreken dat we dán alsnog de allervetste Preproloog ooit neerzetten,” aldus de organisatie.

preproloog

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie