Containers gestolen; beloning 1000 euro
| 13:35 | Boudewijn Bos

Containers gestolen; beloning 1000 euro

Twee containers van firma Lagemaat zijn afgelopen weekend weggenomen vanaf een bedrijventerrein in Olst.

Maandagmorgen kwamen medewerkers van Lagemaat tot ontdekking dat de containers misten. De diefstal vond afgelopen weekend plaats aan de Industrieweg waar de twee containers stonden opgesteld. Schade voor het bedrijf komt uit op een 15.000 euro.

De containers zijn belangrijk voor het bedrijf om onder andere bouwafval mee te vervoeren. Lagemaat heeft een beloning van 1000 euro klaarliggen voor de gouden tip die lijdt naar de containers. De containers zijn te herkennen aan hun grijze kleur. Op de containers staan de nummers 272 en 242.

Getuigen

De politie zoekt in deze zaak getuigen. Volgens hen moeten de containers zijn opgehaald door vrachtwagens en is de kans groot dat mensen iets gezien hebben. Wie informatie heeft, wordt gevraagd om de politie te bellen.

Limpens Elsloo

Vorige week werd in het Limburgse Elsloo ook een diefstal gepleegd. Bij Limpens Elsloo werden twee bulkopleggers gestolen en later gevonden bij een malafide sloopbedrijf. Een van de trailers was al in stukken gezaagd, de ander werd nog in zijn geheel terug gevonden. Mede dankzij de tips die bij de politie en via Facebook binnen kwamen slaagde de politie erin de trailers te vinden.

Bron: RTV-Oost
Foto: Voorbeeld van de container (RTV-Oost)


Klik hier voor het nieuwsoverzicht


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie