horecadistributie
| 08:53 | Arjan Olsthoorn

Chauffeurs horecadistributie Simon Loos blij weer aan de bak

Met de heropening van de terrassen vandaag, woensdag 28 april, draait ook de horecadistributie weer op volle toeren. En hier heeft logistiek dienstverlener Simon Loos, net als de rest van het land, uiteraard reikhalzend naar uitgekeken.

Om te laten zien dat de chauffeurs van de tak horecadistributie weer aan de bak kunnen én om kenbaar te maken dat het bedrijf nog wel wat bikkels kan gebruiken, is een ludieke promovideo gelanceerd.

#onzesportistransport

Als chauffeur in de horecadistributie ben je de hele dag lekker in de weer. Je komt op de gezelligste plekken in de stad en manoeuvreer je met de bakwagen over de grachten en door de markante straatjes op weg naar de kroegen en restaurants in het centrum. Maar daarnaast is het werk ook alleen weggelegd voor de echte bikkels. Zodoende worden de chauffeurs van Simon Loos in de commercial – met de nodige humor en flair – klaargestoomd voor het werk, onder begeleiding van powerwoman Daisy Fontein. Daarnaast is in de video ook een glimp te zien van de nieuwe bedrijfskledinglijn. Binnenkort worden alle medewerkers van Simon Loos namelijk in een nieuw jasje gestoken.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie