| 15:21 | Arjan Olsthoorn

Champagnemixer als bekroning op samenwerking

ABC Mortel uit Tiel heeft een opvallende betonmixer in ontvangst genomen. Om de succesvolle samenwerking tussen ABC Mortel en IVECO NLS te vieren is deze betonmixer extra feestelijk ontworpen. Het management licht dit toe: “We hebben altijd de neiging om de mixers bijzonder op te maken. Deze mixer is een voortvloeisel van de sprankelende samenwerking. Daarom hebben we gekozen voor een mixer met het uiterlijk van champagnefles.”

ABC Mortel maakt evenals Constar Betonwaren en Constar Prefab deel uit van de Constar Groep. Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten in Nederland. De distributie van de betonmortel vindt plaats op efficiënte wijze. Met betoncentrales in Amsterdam, Meppel, Tiel en Waalwijk kan het bedrijf zich altijd flexibel opstellen richting de klant. Via de kortste en snelste weg kunnen ze de mortel leveren op ieder bouwproject.

Adriaan Doorduin van IVECO NLS vertelt: “Ik ben heel trots dat de samenwerking is voorgezet en dat we de kans hebben gekregen om een prachtig, nieuw voertuig neer te zetten.” Het betreft een Iveco X-WAY 10×4 met een GVW van 49 ton en 10 tons gestuurde sleepas. De X-WAY kent een gewicht van 17 ton en heeft hierdoor een maximaal laadvermogen. Ook beschikt de Iveco over alle veiligheidsopties. Denk hierbij aan Lane Departure Warning, AEBS, Adaptive Cruise Control en ESP. Adriaan: “Het is gaaf om een truck met een champagnefles als mixer af te leveren. Dit geef mij een fantastisch gevoel!”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie