Pacton Burggraaf
| 05:30 | Rik Werner

Burggraaf voegt vier Pacton schuifzeilenopleggers aan vloot toe

Transportbedrijf Burggraaf heeft vier nieuwe schuifzeilenopleggers van Pacton in ontvangst mogen nemen. Ze dienen ter uitbreiding van de bestaande vloot.

,,Ze waren eigenlijk bedoeld ter vervanging, maar het is een uitbreiding geworden. Na een kosmetische make-over zullen we de dertien jaar oude Pacton-opleggers ook weer inzetten. Die kunnen nog tien jaar mee”, zegt Dirk Burggraaf van Transportbedrijf Burggraaf.

Pacton Burggraaf

Maatwerk

Negen van de 34 opleggers van het in Vianen gevestigde Burggraaf zijn van het merk Pacton. ,,Met Pacton kiezen we voor een fabrikant die goed is in het leveren van maatwerk. We willen bijvoorbeeld onze zijrongen zo flexibel mogelijk kunnen plaatsen en gebruiken houtrongen in het midden van de trailer, omdat we van twee kanten moeten kunnen laden en lossen. Daarnaast kiezen we altijd voor drieassige trailers met een gestuurde achteras en een hefbare voorste as. Ook dat maakt het dagelijkse transport en het manoeuvreren op locatie voor ons gemakkelijker.”

Pacton Burggraaf

Distributie

Transportbedrijf Burggraaf heeft zich toegelegd op Benelux-distributie, warehousing en orderpicking. In 2012 verhuisde het transportbedrijf van Leerdam naar Vianen. Van daaruit verzorgt de onderneming dagelijks distributie door de Benelux. Daarbij gaat het met name om DHZ-waren van bouwmarkten. ,,Elke truck werkt met een vaste set van twee trailers. Die worden bij de klant keer op keer gewisseld.”

Pacton Burggraaf

Lees ook: Tramex vangt vervoersgroei op met nieuwe Pacton-oplegger.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie