ECO-oprijklep
| 07:50 | Arjan Olsthoorn

Broshuis levert semi dieplader met ECO-oprijklep aan Koop van der Wal

Met een laadvloerhoogte van 780mm, een ultra dunne en lage nek en een ECO-oprijklep aan de achterzijde is deze trailer ideaal voor het vervoer van landbouwtractoren.

“De gehele combinatie is op elkaar afgestemd zodat de trailer de maximale lengtes kan behouden. De trailer kan hiermee helemaal van voor tot achteraan volgeladen worden. De laatste machine kunnen we met de ECO-oprijklep omhoog drukken en zelfs met iets overstekende lading vervoeren”, aldus eigenaar Willem van der Wal.

Zowel de nek als de klep hebben allebei een opstapje van 20cm. Veel tractoren of machines kunnen zonder probleem en zonder extra oprijkleppen snel en veilig geladen worden.

ECO-oprijklep

De ECO-oprijklep is een flexibele en duurzame oplossing. Er is geen klep met minder weerstand als deze oprijklep. Doordat de ECO-oprijklep niet omhoog staat maar horizontaal is het bewezen dat je een brandstofbesparing van 20% kan realiseren, meldt fabrikant Broshuis. Daarnaast kan deze oprijklep gebruikt worden als extra stukje laadvloer waardoor men ingeschoven dus meer lading kan meenemen. De laadvloer kan tot 10 ton lading heffen.

Koop van der Wal

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie