Bremach T-Rex voor Van Doorn
| 14:48 | Truckstar Redactie

Bremach T-Rex voor Van Doorn

Dienstverlener kiest wederom voor Italiaanse alleskunner

We horen er niet zo vaak iets over: het Italiaanse merk Bremach. Toch blijft het een mooi product om te zien met ongekende mogelijkheden.

Aannemingsbedrijf Gebroeders van Doorn uit Geldermalsen nam onlangs een tweede exemplaar van het Bremach-model T-Rex in gebruik. Mechanisatiebedrijf Wim van Breda leverde het 4×4 truckje in samenwerking met importeur GINAF Service BV uit Ederveen.

GINAF Service paste de Bremach op diverse punten waarna het voertuig elders voorzien werd van een maaiarm van het merk Herder. De Herder maaiarm kan uitgevoerd worden met een zogenaamde vangrailmaaier of klepelmaaier. Ten slotte werd het voertuig bij Van Breda voorzien van een zuig/blaasmodule en zijn de benodigde veiligheidsmiddelen gemonteerd. 

Door de smalle voertuigbreedte (177 cm) is het 80 km gekentekend voertuig inzetbaar voor maaiwerkzaamheden van middenbermen en naast vluchtstroken op de Nederlandse snelwegen zonder dat er botabsorber-voertuigen nodig zijn. 

De Bremach is de tweede in de vloot van Van Doorn; vorig jaar nam het bedrijf al een soortgelijk voertuig in gebruik. Daarover viel te lezen in de 2012 november-editie van Truckstar.

 

 

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie