Bouwcenter Nelemans
| 11:05 | Robert Servaas

Bouwcenter Nelemans neemt twee S-Way’s in gebruik

Bouwcenter Nelemans heeft onlangs twee nieuwe Iveco S-Way’s in ontvangst genomen. Naast duurzaamheid en de lokale aanwezigheid van de Iveco-garage in Etten-Leur, was de chauffeurstevredenheid de voornaamste reden om wederom voor Italiaanse merk te kiezen. De trucks worden ingezet voor bouwlogistiek vanaf de Brabantse standplaats.

De order voor Bouwcenter Nelemans bestaat uit twee 6×2 trekkers van het type AS440S42TX/P. Inclusief twee nieuwe Pacton opleggers met JKB/Kennis verrijdbare autolaadkranen. De voertuigen worden elke dag ingezet in de bouwlogistiek om producten voor de afbouw te vervoeren. Dit zijn veelal volumineuze goederen zoals zand en stenen, maar ook zwaardere materialen zoals dakpannen, panelen en hout.

Iveco S-Way

De nieuwe trucks worden geleverd door Johnno Willemsen van Iveco Schouten Etten-Leur. De trucks zijn in goed overleg naar wens van de chauffeur samengesteld met Henry van den Berg van bouwcenter Nelemans.

Lees ook: Kooiker rijdt op gas met S-Way

De chauffeurs van bouwcenter Nelemans werden nauw betrokken in het keuzeproces. Twee jaar geleden zijn er ook twee Iveco Stralis 6×2 bakwagens in gebruik genomen. De functionele indeling van de cabine en de algehele uitstraling van de trucks heeft zeker meegeteld dat er wederom is gekozen voor het merk Iveco, laat het bedrijf weten.

Bouwcenter Nelemans

Alles onder één dak en tot op de millimeter naar wens. Het is meer dan een motto voor de mensen bij Nelemans. Door de jaren heen, sinds opa Jac Nelemans in 1930 de zaak heeft geopend, is het de wederkerende filosofie van een visie geworden. Zoals ze bij Nelemans zeggen: ‘Het biedt ons telkens weer uitdagingen om beter te worden.’ Het vergroten van de kennis en het realiseren van prachtige projecten maakt Nelemans niet alleen trots op haar mensen, maar ook op haar klanten en partners. Inmiddels levert Nelemans aan zakelijke- en particuliere klanten in heel Nederland met 7 fysieke vestigingen.

Bouwcenter Nelemans

1 Reactie
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie