Boete voor lampjes
| 13:27 | Truckstar Redactie

Boete voor lampjes

De chauffeur van een truck die iets te veel lichtjes voerde heeft afgelopen weekend een boete gekregen na afloop van een parade in Brabant.

Chauffeur Peer Vrijsen uit Hulsel deed op zaterdagavond met zijn Peterbilt mee aan de Wooden Light Parade in Mierlo-Hout. Na afloop hield de politie de truck aan op de A67.

120 euro
Vrijsen kreeg direct een boete van 120 euro omdat hij de lichtslang om zijn auto nog had branden. Een terechte boete, aldus politie. Andere mensen die verkeerde verlichting voeren krijgen een boete, dus ook deze vrachtwagen, aldus een woordvoerder tegen Omroep Brabant.

Niet alleen Vrijsen was verbijsterd. Ook de organisatie van de Wooden Light Parade is boos. Organisator Theo van Mullekom vindt dat de agenten wel wat milder hadden kunnen zijn en heeft toegezegd dat de Vrijsen de boete niet zelf hoeft te betalen. 

2 Reacties
  1. Ik kan dit ook niet volgen Roel. Di gaat helemaal nergens over. En dat nog wel voor de show. Dit word 1 maal gebruikt en daarna weer verwijderd neem ik aan. En daar een boete voor geven. Of is dit de manier van de overheid om de cricis de kop in te drukken

  2. het is werkelijk niet te geloven.
    ik hoor dat er regelmatig boete’s worden uitgedeeld voor dit soort onzin.
    dit was alleen voor de show oke, maar de chauffeurs die een aantal kleine lampjes op de grille hebben om eea te verfraaijen krijgen hem ook
    WIE HEEFT ER IN VREDESNAAM LAST VAN.
    laat de politie alsjeblieft zinnig werk gaan doen

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie