Blom Verkeersschool
| 11:00 | Robert Servaas

Blom Verkeersschool kiest voor Iveco S-Way

Sinds vorige week is het wagenpark van Blom Verkeersschool in Etten-Leur uitgebreid met een splinternieuwe Iveco S-Way. Deze blikvanger zal ingezet worden voor de rijlessen maar ook voor praktijktrainingen code 95.

“Zodra hij aan kwam rijden kwam iedereen even een kijkje nemen want wat is hij mooi en wat valt hij op. We wilde graag een blikvanger toevoegen aan ons wagenpark en ik denk dat dat aardig gelukt is”, vertelt Reggy Heijens, directeur Blom Verkeersschool.”Reclamebeesten uit Etten-Leur heeft een ontwerp gemaakt voor de bestickering van de combinatie. Zij hebben hierbij echt goed gekeken naar de lijnen van de truck. Door hierin te werken met accent kleuren komen deze echt prachtig uit. Dit geeft de vrachtwagen nog meer allure!”

Reggy: “Naast het feit dat hij er super mooi uit ziet, is hij ook nog eens van alle gemakken voorzien en het rijcomfort is uitstekend! Onze instructeur Jos is dan ook erg trots op zijn nieuwe werkplek.Al een aantal jaar zijn wij official partner van de Iveco Driver Academy en bieden wij onder meer de Iveco aflevertraining aan. Hoe fijn is dat wij nu ook de nieuwste Iveco hebben waar je deze training mee kan volgen.”
Blom Verkeersschool
Blom Verkeersschool is dé opleider voor alle rijbewijzen, chauffeursopleidingen, nascholing code 95 en verkeersveiligheidstrainingen. Met al meer dan 50 jaar ervaring helpen wij iedereen veilig op weg.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie