FD Line
| 09:32 | Arjan Olsthoorn

Blikvanger: de Belgische Scania van FD Line

De Belg Frederik Druelle (35) vindt truckshows leuk, maar hij staat zelf niet graag in de belangstelling. Ondanks Frederik een bescheiden Belg is, is zijn truck een echte blikvanger!

Druelle houdt niet van veranderingen. Hij had het nog prima naar zijn zin in zijn zeven jaar oude Scania R500, maar kocht toch een nieuwe S650, “omdat dat bedrijfsmatig aantrekkelijk was.”

Je vindt deze Blikvanger in Truckstar 10. Bestel hem nu online!

Frederik bestelde een Scania S650 met de grootst mogelijke cabine. “Alles moest zoveel mogelijk hetzelfde worden, bijna een kopie van mijn oude truck”, zegt de Belg. Truckshows vindt hij leuk, maar hij staat niet graag zelf in de belangstelling. “Ik vind het leuk om de auto bij te houden, maar doe dat voor mijzelf. Soms heb ik niet veel tijd, maar ik probeer toch de auto minimaal één keer per week te wassen. Mijn vrouw wordt er soms gek van.”

Aan details geen gebrek. Zo zijn de brandstoftanks extra goed weggewerkt onder de traanplaatvloer. Ook het interieur is onder handen genomen: de bovenkast maakte plaats voor een nieuwe kast met daarin een deel van de muziekinstallatie, de tacho en het opklapbare bed. De airbrush-afbeelding van Peter Evers heeft als thema ‘protect your money’.

Lees het hele verhaal, en bekijk alle foto’s, nu in de allernieuwste Truckstar!

Truckstar 10

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie