| 21:53 | Bert Mateboer

Blauw topmodel van MAN

Het vlaggenschip van MAN, de TGX met 640 pk motor, is er nu ook als exclusieve PerformanceLine Edition. Er worden slechts honderd van gebouwd.

De PerformanceLine onderscheidt zich vooral door veel extra luxe en de kleur blauw. De lederen/alcantara bekleding van de comfortstoelen is afgewerkt met blauwe stiksels en dat geldt ook voor het stuur en de vloermatten. Ook de veiligheidsgordels, de gordijnen en het sierdeel van geborsteld aluminium op het dashboard zijn blauw en het Lion-logo is in de hoofdsteunen gestanst.

Wat het uiterlijk betreft valt op dat de spiegelbehuizingen en het onderste gedeelte van de grille zijn uitgevoerd in antraciet en dat de horizontale spijlen in de grille in chroom zijn uitgevoerd. Verder is de PerformanceLine voorzien van een zonneklep, twee luchthoorns en PerformanceLine-logo’s.

Styling pakket
Op de IAA voor bedrijfswagens in Hannover toonde MAN de PerformanceLine Edition in de vorm van een staalblauwe dubbelassige trekker. De truck was voorzien van een styling pakket met in hoogglans gepolijste RVS beschermbeugels inclusief geïntegreerde LED-accentverlichting en een dakbeugel met vier geïntegreerde halogeen lampen.

De productie van de MAN TGX PerformanceLine Edition start in januari 2017.

With its blue highlights, the interior of the MAN PerformanceLine Edition is a true gem. DE: Zum Schmuckstück wird die MAN PerformanceLine Edition im Innenraum: blaue Applikationen finden sich an vielen Stellen. UK: With its blue highlights, the interior of the MAN PerformanceLine Edition is a true gem.

Terug naar het Truckstar nieuwsoverzicht

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie