'Black Edition' LZV voor M. Leenders
| 14:04 | Truckstar Redactie

‘Black Edition’ LZV voor M. Leenders

Combinatie voorzien van Thermo King koelunits

M. Leenders transport uit Deurne heeft onlangs haar eerste ‘Black Edition’ LZV in bedrijf gesteld. De LZV is voorzien van Thermo King transportkoelingen van het type SLXe-300 en UT-800. De trekker; een Volvo FH16 en de oplegger waren al langer in bezit van het bedrijf waarna de combinatie is uitgebreid met een twee-assige wipkar.

Leenders regelt onder andere zes nachten per week het geconditioneerd vervoer van Van Gog Kwekerijen, eveneens uit Deurne. De gehele combinatie, inclusief de koelmotoren is door M. Verstegen reclame uitgevoerd in de zwarte huisstijl van deze klant. 

Koelvervoer

M. Leenders transport is opgericht in 1995 en houdt zich bezig met geconditioneerd vervoer van groente, fruit en aardappelen tussen het Westland en de regio Venlo. Op dit moment beschikt M. Leenders Transport over twee voertuigen waarvan één LZV. Beide voertuigen zijn uitgerust met transportkoelingen van Thermo King, waarvan het onderhoud plaatsvindt in de servicevestiging van Venlo. M. Leenders (directeur-eigenaar): “Wij hebben met Thermo King al 15 jaar een probleemloze relatie. Bij eventuele problemen met de koelinstallaties worden wij onmiddellijk en goed geholpen.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie