Bijzondere MAN voor luchthaven
| 15:00 | Truckstar Redactie

Bijzondere MAN voor luchthaven

Rotterdam Airport Erasmus catering neemt MAN TGM in gebruik

Rotterdam Airport Erasmus Catering nam onlangs een MAN TGM 12.250 4×2 in gebruik voor het bevoorraden van vliegtuigen. De truck is uitgerust met een koelcelopbouw en een liftinstallatie waarmee vliegtuigen tot op een hoogte van 12 meter bevoorraad kunnen worden.
Sandro Rouss van Thieu van Dorst Bedrijfswagens: “Het enthousiasme bij Rotterdam Airport Erasmus Catering is aanstekelijk. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan dit unieke project. De MAN-truck is door een gespecialiseerd bedrijf in Ierland aangepast voor het gebruik op luchthavens.” 

Daar werd de truck voorzien van een laadbak met schaarlift. Verder werd de zaag in de TGM cabine gezet om ruimte te maken voor de speciale laadbrug.  

Rouss: “Dankzij de aanhoudende groei van de Rotterdamse luchthaven verwachten we in de toekomst meer speciale MAN-trucks te leveren aan Rotterdam Airport.”

24-uurs bedrijf
Rene van Welzen, bedrijfsleider bij RAEC, vertelt over de aanloop naar de aanschaf van de MAN truck:  MAN kon de truck sneller in de gewenste specificaties leveren dan andere merken. En dat past bij ons bedrijf, omdat wij ook flexibel moeten inspelen op plotselinge ontwikkelingen.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie