| 11:23 | Robert Servaas

Berg Verhuur BV uit Someren investeert in Iveco Eurocargo

Onlangs heeft Rob van den Berg namens Berg Verhuur BV de sleutel van zijn Iveco Eurocargo in ontvangst genomen uit handen van Bert Mingels, Sales Manager Iveco NLS.

“We reden eerst met Iveco Daily bakwagens, maar vanwege de drukte en de vele verre ritten hebben we besloten om ons wagenpark uit te breiden met een Eurocargo. We hadden de wens om twee toiletwagens tegelijkertijd te kunnen vervoeren. De vrachtwagen is door Van Rijssel Carrosseriebedrijf B.V. uit Asten voorzien van een speciale oprijbak, met lier om de toilet en douchewagens op hun plek te kunnen trekken. We hebben bewust hiervoor gekozen, aangezien we een rit minder hoeven te rijden en de CO2 uitstoot kunnen reduceren”, aldus Rob van den Berg. Berg Verhuur BV denkt zelfs al na over de aanschaf van een tweede Eurocargo. “Het scheelt ons zoveel tijd en het werkt uitermate effectief”, zo vertelt Rob met een tevreden gevoel.

Met ruim 21 jaar ervaring is Berg Verhuur BV dé oplossing voor het verzorgen van sanitaire voorzieningen op onder andere evenementen, beurzen, open dagen, kermissen en privé feesten. Rob licht verder toe: “Van Den Helder tot Brussel, wij leveren de toilet- en douchewagens naar vele locaties in België en Nederland. Berg Verhuur biedt onder andere toiletwagens aan die alleen op stroom aangesloten hoeven te worden. Hiervoor moeten we watervaten meenemen, vandaar dat wij hebben gekozen voor een vrachtwagen met een totaalgewicht van 15 ton.”

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie