Belangengroepen gaan samenwerken
| 11:28 | Korneel Luth

Belangengroepen gaan samenwerken

Verschillende organisaties hebben de handen ineen geslagen in de strijd voor een betere transportsector.

Onder het motto ‘eenheid voor een betere transportsector’ gaan vier organisaties – met behoud van eigen identiteit – werken aan een eerlijke en gezonde toekomst voor het wegtransport. Het gaat om de volgende organisaties:

T.I.A Transport in Actie
Chauffeurstoekomst Samen Sterk
Kaderleden FNV Transport en Logistiek
Transport Belangen Vereniging-AIDT

Vooruitkijken

“Vooruitkijken is het enige wat nog telt”, zo schrijft men in een verslag. “We zullen er samen aan gaan werken om dat positieve beeld uit te stralen. Dat we wel eens van mening kunnen verschillen over zaken, zal ons samenwerken niet meer kunnen schaden. Het uiteindelijke doel zal altijd als rode draad boven de mening staan.”

“We kunnen nu al uitspreken dat een chauffeur bij welke van de onderstaande clubs hij ook is aangesloten, zichzelf thuis kan voelen. Zijn belang is ons belang, en door deze eenheid naar buiten uit te stralen gaat dat voelen als thuis komen. Alvast vooruitkijkend naar de toekomst, waarin er zeker nog veel werk aan de winkel is voor ons, mogen we de chauffeurs alvast feliciteren. We gaan met z’n allen werken aan een betere sector!”, aldus de vier organisaties.

Wellicht gezamenlijke acties

Arjan van Erven van TBV-AIDT zegt tegen Truckstar: “Als er een gedeeld belang is, kunnen er gezamenlijke acties komen. Ook zullen we elkaars acties daar waar kan steunen. Het belang voor de sector zal altijd op plaats één staan.”

Foto: Op 30 november kwam men bij elkaar en werd overeenstemming bereikt voor samenwerking.


Klik hier voor het nieuwsoverzicht


Meepraten? Schrijf hier jouw reactie