Bakwagen gezocht voor Radio d'HuZes
| 14:32 | Korneel Luth

Bakwagen gezocht voor Radio d’HuZes

Radio d’HuZes is op zoek naar een bakwagen met kraan om hun radio-uitzending tijdens de Alpe d’HuZes mogelijk te maken.

Radio d’Huzes is een bijzondere samenwerking tussen tien lokale omroepen in Nederland. Tijdens de Alpe d’HuZes verzorgt men een gezamenlijke radio-uitzending. 

De Alpe d’HuZes is het jaarlijkse fietsevenement in Frankrijk waarbij duizenden wielrenners de bekende berg beklimmen om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker.

Tijdens de radio-uitzending op woensdag 3 juni en donderdag 4 juni zijn onder andere interviews met de deelnemers en hun verhaal te horen, maar ook lekkere muziek en updates over de bedragen die ingezameld worden KWF Kankerbestrijding.

Wie stelt een bakwagen met kraan beschikbaar

Dit jaar wil Radio d’Huzes opnieuw een mooie radio-uitzending maken, maar daarvoor is men in de eerste week van juni op zoek naar een bakwagen met kraan.

De truck is nodig om de studio van Radio d’Huzes naar de Alpe d’Huez te krijgen en de kraan om de studio te kunnen plaatsen. De studio is een unit van ongeveer 3 x 6 meter, met twistlocks zoals een twintigvoets-container die heeft – zie foto. De unit weegt 3.500 kg.

Een chauffeur is daarbij niet direct nodig, die wordt al geregeld, maar wel de truck. En omdat alles door vrijwilligers georganiseerd en gedaan wordt – op eigen kosten – zullen ook de diesel en tolkosten gesponsord moeten worden.

Mooie reclame als wederdienst

Uiteraard krijgt het bedrijf dat de truck wil uitlenen en de kosten wil dragen, er mooie reclame voor terug. Zo wordt het bedrijf tijdens de uitzending genoemd, komt er een foto met tekst op de website van Radio d’HuZes en wordt er aandacht aan besteed op de tien regionale zenders in hun Nederlandse uitzendingen.

De studio staat momenteel in Stolwijk en zal vanuit daar, of Papendrecht, opgepikt kunnen worden voor de rit naar Frankrijk.

Heb jij, of heeft jouw bedrijf de benodigde truck ter beschikking? Neem dan contact op met radiopresentator Nico Dullaart en stuur hem een email op: nicoinekedullaart@hotmail.com.

Klik hier voor de website van Radio d’HuZes

Klik hier voor de website van Alpe d’HuZes

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie