*

Truckshow Odoorn
| 09:48 | Angelica van Veen

13 september tot 15 september

Truckshow Odoorn

Half september is er weer veel gezelligheid te vinden op de Truckshow in Odoorn. Een vleugje van het oude en het moderne transport kan men op 13-15 september in al zijn glorie bewonderen van 08.00 tot middernacht. Ruim 600 showtrucks en 100 minitrucks uit heel Europa belooft 2019 spraakmakend te worden! Deelnemers komen uit geheel Europa. Er is aankomend jaar meer ruimte, waardoor er meer inschrijvingen mogelijk zijn. Ook het aantal minitruckers is sterk gestegen volgens de organisatie en komt op ruim 100 stuks. Truckshow Odoorn wordt tegelijkertijd gehouden met de Oldtimerdag Odoorn, namelijk op 14 en 15 september 2019.

De organisatie van de Truckshow Odoorn, die samenwerkt met de Oldtimerdag Odoorn, spreekt over een mooie samenwerking, dat dit jaar ook zeker weer goed zal komen. Ook zijn er oude historische trucks, aan de hand van foto’s, komen er weer mooie verhalen boven tafel. Merken als DAF, Volvo, Scania, MAN, Iveco en Mercedes zullen in groten getale aanwezig zijn. In totaal een dikke 40. Als het gaat over historische vrachtwagens, dan zullen merken als Steyr, GMC, Ford V8, Pegaso en Magerius de liefhebbers ongetwijfeld doen watertanden.

Zaterdagavond zal er een groot feest plaatsvinden met artiesten en DJ’s.
Zondagmorgen om 11.00 uur zal een deel van de vrachtwagens deelnemen aan de Truckrun om “de bijrijder” een mooie dag te bezorgen. De rit zal ongeveer 2 uur bedragen. De Truckshow Odoorn, de Oldtimerdag Odoorn en de feestavond is voor het hele gezin en bovendien geheel gratis!

 

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

 

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie