DemoDagen
| 15:48 | Angelica van Veen

9 juni tot 10 juni

ReinigingsDemoDagen 2021 GEANNULEERD

Onderstaande bericht is geannuleerd tot nadere berichtgeving.

De ReinigingsDemoDagen (RDD) vindt plaats op 9 en 10 juni 2021. De locatie van de 10e editie van de RDD is in het Nationaal Militair Museum te Soest.

RDD een begrip
De ReinigingsDemoDagen is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De RDD is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen daar de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien, ervaren en met elkaar netwerken. Sinds de start in 2003 in het Autotron in Rosmalen is de RDD groot geworden op het RDW testcentrum in Lelystad, en mogen we nu onze 10e editie vieren in Soest.

Programma 2021
Het buiten-event geeft ook in 2021 weer een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Ook zullen er weer kennissessies over actuele onderwerpen in de afval- en reinigingsbranche worden georganiseerd.

Voor meer informatie, klik hier.

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

Meepraten? Schrijf hier jouw reactie