| 09:35 | Angelica van Veen

13 oktober

40e editie Mack & Speciaal Transportdag

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag is een uniek jaarlijks truckevenement en wordt dit jaar gehouden op 13 oktober 2019. Nergens in Nederland zie je zoveel Macks en andere Amerikaanse trucks bij elkaar dan op de Mackdag. Nooteboom introduceert op de buitenstand haar nieuwste en allergrootste dieplader combinatie ooit gebouwd. Ben je benieuwd? Dan moet je komen kijken!

In de hal is o.a. een chauffeursmarkt, live-muziek, de Truckstar-stand en veel schaal-en modelbouw.

Deze jubileumeditie wordt er extra uitgepakt! Er is een kraslotenactie met mega prijzenfestijn, variërend van suikerspin tot schaalmodel. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door de partners van de Mackdag: Nooteboom, Mammoet, Truckstar, Liebherr en IMC Models.

De Truckstar Mack & Speciaal Transportdag vindt plaats op het Borchland-terrein in Amsterdam Zuid-Oost. Deze locatie ligt vlak naast de A2, is gemakkelijk bereikbaar en ligt tegenover P2 en de Ziggo Dome. Toegang is gratis, echter vraagt de gemeente Amsterdam een bedrag voor het parkeren als u met de auto komt, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het openbaar vervoer.

Truckstar Mack & Speciaal Transportdag 201
Borchlandweg 6-12
1099 CT Duivendrecht
Amsterdam

Voor informatie, klik hier.

Klik hier om terug te gaan naar de agenda.

2 Reacties
Meepraten? Schrijf hier jouw reactie